Manĝemulo

25 mar

Mi ŝatas manĝi bongustajn desertojn.

Jen recepto por la deserto nomata „perdita pano”:

Tranĉu panon, preparu lakton (ĉ. 200 ml da), du ovojn kaj sukeron (ĉ. 3 supkuleroj da).

En profunda telero, miksu la lakton, la ovojn kaj la sukeron. Lasu la pecojn de pano absorbi la miksaĵon.

En pato, fandu buteron, kaj poste, enmetu la pecoj de pano. Lasu ilin iomete kuiri fajrete dum ĉ. kvar minutoj po ĉiu flanko.

Manĝu kiam la pecoj ankoraŭ estas varmetaj! Ĝuu! 🙂

 

Notoj: tiun ĉi recepton vi povas sekvi uzante eĉ malfreŝan panon. Sed ankoraŭ pli bongustaj estos brioĉotranĉoj!!

Advertisements

Komenti

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Ŝanĝi )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Ŝanĝi )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Ŝanĝi )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Ŝanĝi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: